Ett brev till mig själv

Kära mig själv.
 
Varför envisas du med att kolla facebook när du vet att det bara tar en massa onödig tid? När ska du inse att facebook inte kommer ge dig någonting? Du gnäller på att du inte har någon tid, du gnäller på att du är stressad. Så varför slösa tiden på något så snedvridet och onödigt som sociala medier? Gör något du tycker om, du pratar ju ständigt om att du älskar att vara kreativ. Gör något kreativt! Skriv en bok, sticka en halsduk eller måla den där teckningen som du tänkt på så länge. Eller ännu bättre, plugga, gå en promenad! Det är dags nu, vänta inte. Låt inte sociala medier ta upp din tid. Unna dig saker ibland, precis som du gör nu. Det är okej!
 
Du duger precis som du är så tvivla inte och om du mot för modan gör det ändå. Tänk då att du inte är ensam om att göra det. Tänk på alla människor genom historien som uträttat saker, hamnat i historieböckerna. Tror du att deras väg var spikrak? Att de alltid trodde på sig själva? Nej kära mig själv, så var inte fallet. Tänk på alla de  kvinnor som kämpade för din rösträtt. Tänk på alla de människor som än i dag inte har en röst som anses värd något. Använd den du har, säg vad du tycker. I både stora och små frågor. Och glöm inte, din röst räknas. Lika mycket som alla andras. Låt aldrig någon intala dig något annat.
 
Så kära mig själv, var inte så hård mot dig själv. Släpp på dina krav, du är inte dina prestationer.
Unna dig själv en glass i solskenet och njut av stunden! 
 
 
 
Publicerat i Allmänt
#1 / / enklaknep- inspiration för briljant bloggare :

Grymt inspirerande brev, vi borde tala oss själva tillrätta lite då och då. Lyssna till våra egna råd som vi glömmer så lätt.

Ha en fantastisk dag

Svar: Åh va roligt att du tycker det :D Ja vi har alldeles för höga krav på oss själva, man måste låta oss själva slappna av ibland och bara njuta :)

Tack detsamma!!
Klara