SWEET SUNDAY

Har ni sett sicka snygga brudar?? Medan Michaela verkar ha någon naturlig känsla för posering så kör jag på någon oseriös blandning av fjortis och guldfisk, men jag bjuder på den!
 
Helgen sjunger på sista refrängen och jag har både hunnit med att skrika sönder min röst till Linda Bengtzing och  konstatera att jag suger på att spela biljard (that självinsikt).  Men jag har haft en bra helg i vilket fall som helst! Såg ut som att det inte skulle bli något alls då jag somsagt hade jävulsk huvudvärk hela veckan. Men efter att ha sovit ut hela fredagen försvann den! Underbart!
 
Så idag har jag ägnat mig åt att försöka fylla på energireserverna inför skolveckan och lite plugg. Blev en liten fotopromenix också, var ju tvungen att fotografera blåsipporna!! Så galet fina. Så det kommer väl förhoppningsvis upp lite bilder från det imorgon :D 
 
Måste verkligen ta tag i skolan nu, veckorna går så himla fort! Imorgon har treorna sin 50 dagars fest. 50 dagar kvar, helt sjukt. Jag längtar något sjukt efter sommar och ledighet nu. Är i behov av en tidsmaskin, nu. 
 
 
 
 
 
 
Publicerat i Allmänt
#1 / / Michaela:

Hahahaaha min min till vänster är ju också fjortis-aktig! Jag hade så kul igår och har bland andra dig att tacka för det. Älskade Klara :** <3

Svar: Hahahha aaaw tack detsamma fina du!! :* <3
Klara