Bokslukerskan

"Bokslukare kallade jag mig en gång i tiden. Nu tvångsmatas jag mest med textmassor som inte är fiktion"
- Jag själv för en minut sedan.  
//Favorithyllan från pappas pojkrum med favoritböcker, två ramar utan motiv och en bild på mig .. //
// Billy Bokhylla med allt & lite till//                            //Den snea favorithyllan med sjukt bra böcker! // 
//Målarhyllan där jag har alldeles för mycket grejer på för lite plats (standard)//
Efter att ha kollat färdigt på filmen "Kingsman, The secret Service" (som förövrigt var riktigt bra) och typ crushat sönder på Eggsy så kom jag fram till en sak. Ganska random faktiskt, om jag får säga det själv. Men jag borde verkligen läsa mer. Helt ärligt, när läste jag en bok självmant senast? Typ förra sommaren? Fråga mig inte hur jag kom och tänka på det, eller varför. För jag har ingen aning!
 
Men jag tänker lyda mitt plötsliga infall och se om jag kan hitta något spännande i bokhyllan. Jag råkar ju vara en loppis-älskare som alltid dreglar över bokhyllorna. Eller ja innehållet snarare. Älskar att fynda böcker för typ 10 kr som knappr är lästa. Så har väl sisådär ett tiotal olästa böcker som står och dammar tillsammans med några tiotal andra som jag fått genom åren ... 
 
Ja och hyllorna är lite stökiga, men mitt i allt kaos kan man se att alla böcker är sorterade i bokstavsordning efter författarens efternamn. Så som det skall vara. Känner mig stolt faktiskt! Nu fattas bara stora bruna skinnfotöljer man drunknar i, fotogenlampor och en brasa som knastrar. Sen har jag mina drömmars bibliotek. 
 
Adjöss!