Veckans favoriter, v.37 & v.38

Hejsan vänner! Eftersom det har varit sjukstuga här hemma senaste veckan så tänkte jag att jag lika gärna kan slå ihop veckans favoriter från förra veckan med denna. Två flugor i en smäll!  
 
 
 
»Veckans favorit nr. 1 "Mickis"«
Michaela åkte alltså till England i söndags. Men innan dess hade vi både hunnit med avskedsfest, mysfika, övernattning och en massa hejdåkramar. Åh vad jag saknar den människan, men hon verkar trivas borta i England så jag är glad för hennes skull ♥ 
 
 
 
»Veckans favorit nr. 2 "The Vampire Dairies"«
 Ingen hemlighet att jag spenderat dagarna med att kolla om "The vampire dairies" nu när jag varit hemma och sjuk. Bra serie det där alltså. Förutsägbar och intressanta karaktärer. Perfekt när man är sjuk. 
 
 
 
»Veckans favorit nr. 3 "Bowling med gurls"«
Kvalitetstid med mina gurls är inte helt fel det heller. Igår vankades det bowling och en månad försent födelsedagsfirande för Jaqqe. Så himla gosigt! 
 
 
 
»Veckans favorit nr. 4 "Earl Grey m. citron"« 
En trogen vapendragare i strid mot förkyldning är ju ändå Earl grey-te med citronskiva. Har druckit litervis av detta i veckan, är jag på bättringsvägen? Ja det börjar väl gå åt rätt håll i alla fall! 
 
Alltså de senaste veckornas favoriter! Enjoooy
 
 
#1 / / Michaela Magnusson:

Tänkte skälla lite på dig för trodde inte du hade uppdaterat. Duktig flicka! Saknar dig också, tror det kommer bli värre och värre. Tur vi har facebook och snap så vi kan hålla kontakten. Du får ju veta allt som händer ändå :D Kul att jag var nummer ett, KRAMAR!

Svar: Hahahahah ibland så ;D Vad hade vi gjort utan vårt kära internet??? Kraaam <3
Klara

#2 / / ISA:

men åh, bowling! så jäkla kul ju!

Svar: Jaa verkligen!! :D
Klara