#ageofsmultron

Ännu en dag i paradiset, vi åker runt, riggar, sjunger och packar ihop. Allt går som på repeat. Vi har tre olika repotoarer och uppträder på allt från kommunhuset till dagis typ. Fun fact är att det är fler medelålders kommunarbetare än dagisbarn som sett filmen "Lilla sjöjungrfrun". Lite kul ändå. Förutom att vi då åker runt på olika ställen så har vi också olika mycket publik, som ni ser så var det inte en själ på torget där vi spelade dagens sista spelning. Efter en stund kom dock ett par och satte sig på en uteservering och hejjade på medan vi spelade. Veckans ros går till dem alltså.
 
Måste säga att det är ett riktigt roligt sommarjobb ändå, trots lite prestationsångest och konstiga arbetstider. Men fasen vad trött man blir, turnélivet sliter alltså. Hahah. Men men, vi är inne på vår sista vecka. Nästan lite vemodigt ... vi har dock några snygga hashtags som jag tycker att alla bör kolla in! #singoallatillalla #ageofsmultron #smik15 

LOVE

Kände bara för att stämma in i glädjeruset som råder över att USA (ÄNTLIGEN) tagit sitt förnuft till fånga och legaliserat samkönade äktenskap i alla sina delstater!! Nu hoppas vi att fler länder hänger på, för all kärlek är bra kärlek. Oavsett vem du är, vartifrån du kommer, vem du är kär i eller vad du tror på.
 
Låt kärlek vara kärlek och begränsa den inte. Mer kärlek till folket!! ♥
 
 
 
 
 
 

MAGAZINE

Tjenare folket, jag har tagit helg. Trots att det bara är för en dag typ. Ett nummer av min favorittidning damp ner i lådan tidigare i veckan så jag tog mig en närmare titt på den idag. Måste erkänna att jag har varit oerhört dålig på  att läsa dessa tidningar pärm till pärm. MEN vad jag älskar dem <3. Så många bra tips och intressant läsning! För er som gillar att skriva rekomenderar jag den verkligen, fick en premination i julklapp av mammsen. Sjukt bra julklapp, tack mamma!
 
Nu ska jag gosa ner mig framför Merlin och sedan sova. Är trött som tusan alltså. Att jag får sovmorgon imorgon är fanemej guld, vet inte vad jag skulle göra annars. Strejka? Eller sova i protest? Nobody knows och tur är väl det. 
 
Trevlig helg!