Berlin

Berlin alltså, vädret var fantastiskt. Sommaren har flyttat till Berlin, permanent. Förståligt då det var en mycket fin stad. Dock blev man ju ständigt påmind om historien (andra världskriget, no shit!). Byggnader som blivit massproducerade efter kriget gjorde att staden tappade mycket av sin charm, tyvärr. Men sen älskar jag ju gamla byggnader också, med lite själ. Deep, jag vet. Men det är jag det.
 
Men Berlin var fint somsagt, tog en del kort. Men kom hem sent igårkväll så har inte ens hunnit få in dem på datorn än. "Mycket duktig bloggerska det här alltså, helt galet vad aktiv hon är" Jotack. Jag vet, livet som en busy-women gör sig påmint när man ser att bloggen gapat tom i nästan en vecka, harkel. Men men ... kan ju inte annat än att bättra mig!
 
Imorgon blir det Magic Mike med trevligt sällskap, ska bli riktigt mysigt!! Bio, Channing Tatum och värdigt häng - vad kan gå fel? 
 
Ha dé gött!

Öland och livet därefter

Jag var ju somsagt på Öland för några veckor sedan (??!!). Helt otroligt vad tiden går fort alltså. Öland var så fint, mina drömmars ö typ. Tog cirkus 300 bilder på två dagar under vår lilla roadtrip till Öland och vet inte riktigt vart jag ska börja. Så mycket bilder, så lite tid. The struggle is real. Vilket är en av anledningarna till frånvaron här på le blog.
 
Sedan har jag faktiskt tagit en medveten paus från internet överlag (okej nej, instagram har jag varit ovanligt aktiv på). Jobb och lite sömn i kombination med längtan efter att läsa en bok blev för mycket så jag släppte allt vad elektronik hette och läste istället. Det är ju trots allt sommarlov! Måste säga att det var det bästa jag gjort på riktigt länge, hoppas verkligen det håller i sig. Känslan efter att längta efter en bok är den bästa som finns. 
 
I övrigt, nästa vecka är min sista jobb-vecka. Sedan är jag ledig i cirkus två och en halv vecka innan skolan drar igång igen. Ofattbart. Jag börjar trean, *åldersnojjar*.
 
Annars? Om cirkus åtta timmar sitter jag på ett plan till Berlin, det kommer bli så himla gosigt! Vet ej hur det är med wifi och så. Annars får ni hålla utkik efter uppdateringar på måndag!! Förresten ni glömmer väl inte att följa mig på instagram? → @norstromklara ←
 
Godnatt!
 
 
 

Roadtrip

Som rubriken lyder drog jag, syrran, kusinen och hennes dotter iväg på en liten roadtrip i söndags. Vår så gott som årliga tradition med att åka på Kiviks marknad började med att vi skulle tillbringa dagen och natten på Öland för att sedan ta Kivik "på vägen hem" dagen efter. Lika mysigt som vanligt och Öland överträffade alla mina förväntningar. Bilden ovan är tagen genom bilens taklucka med mobilen btw, livin' on tha edge. Men vad gör man inte för konsten? (Nej mamma jag stod inte upp i bilen, jag höll bara upp mobilen genom takluckan. Du kan vara lugn ...) 
 
Vårt boende var enkelt men läget var riktigt fint och vi hann trots vår korta vistelse få en skymt av Ölands sydligaste spets. Är kär som tusan, väderkvarnar, vidsträkta åkrar med karg bebyggelse och kor, kan det bli bättre?
 
Kort och gott, tänkte ta mer om det i ett annat inlägg. Med andra ord jobbade jag första arbetsdagen för veckan idag då alltså. Lite småsegt då vi kom hem sent och sådär, men annars gick det fint. Avrundade en ganska dryg dag med att fotografera syrran och Linnea när de badade med hästarna, risk för att bilder därifrån dyker upp här med. Hehe. 
 
Hadé gött!