The walking dead S5

Låt oss diskutera säsongsavslutningen av The walking dead season 5 (spoilervarning) ... Vad i helvete? Ska det kallas säsongsavslutning? Helt ärligt? För det första, sjukt intetsägande scener och klippningen kändes "i otakt". Sen kändes det som att det inte fanns något direkt att behandla i säsongsavslutningen heller. Plus världshistoriens kanske sämsta cliffhanger ... Illa. 
 
Visst att Rick skulle få sin rättegång, men sen då? Näe, jag tycker förra avsnittet hade varit ett kanonbra avslut på säsongen faktiskt! Precis som förra säsongen hade det blivit ett adrubt men ack så bra avslut på en säsong!! Med en rejäl cliffhanger dessutom. Detta avsnittet blev lite för snällt. Blod, ja. Döda walkers, ja. Men det är lite så det har sett ut varje avsnitt i den här säsongen så det blev inget över det vanliga.
 
"Men vad hade du förväntat dig då?" Helt ärligt så hade jag extremt höga förhoppningar på det här avsnittet. Det jag hade velat se hade varit förändring av något slag, antingen att gruppen skulle tagit över hela plejset (vilket de i princip gjorde) eller att allihop blev utskickade ... Någonting banbrytande helt enkelt! Låter kanske som världens gnälligaste  människa nu hahah ... Eller så kan de bara ha klippt ihop avsnittet så det blev lite rappare och inte så långdraget. Jag vet inte.
 
I övrigt tycker jag  att denna säsongen var rätt bra. Tog en paus i mitten av den så fick väl inget riktigt flow. Men tycker ändå att den växte! Tyvärr tycker jag dock att serien har tappat sin charm något nu, vet inte varför faktiskt. Men tror mycket hänger på deras sätt att överleva helt enkelt. De har blivit lite för bra på det, typ. Man är ju knappt rädd för döingarna längre, nu hoppar man snarare till när en människa slinker förbi. "Shit, en ny guvernör!" 
 
Vad tyckte du om säsongen/ säsongsavslutningen? Var den som du hade förväntat dig? 
 
 

Tv-shows right now

*jag och en av mina ständiga kompanjoner när det vankas serier*  
Sooo whats up guys?? Jag har väl sedan jag fick min egen dator i början av ettan kollat på hur många serier som helst typ. Det har blivit lite av en vana att avverka cirkus ett avsnitt per dag av någon serie. Och resten av dygnets 23 timmar blir ju till att fangirla sönder en karaktär eller analysera sönder dramaturgin typ. Härligt!
 
Har jag inget bättre för mig? Näe, mitt i allt pluggande blir det ett sätt att koppla av ... det och att gå ut till djuren, gå en promenad, gå på bio, umgås med kompisar och dricka te står högst upp på min "vad-jag-helst-gör-i-hela-världen-lista". Om jag nu hade haft en sådan vill säga, hahah ;)
 
  • The walking dead; väntar på säsongsavslutningen av season 5 (OMGOMGOMG) 
  • Vikings; mitt i säsong 3 och har fortfarande inte kommit över mordet i senaste avsnittet ... (still cryin) 
  • Prison Break; Har börjat så smått på season 1 
  • Supernatural; Dean♥, i övrigt har jag en liten paus från tredje säsongen i dagsläget (But I'll be back) 
  • Game of Thrones; VILL HA SÄSONG 5 NUUU! 
 
Dessa godingar är alltså i hetluften just nu, men det kommer och går serier hela tiden. Men dessa har stått sig. Utom Prison Break då för jag har precis börjat kolla på den, så den gilltas inte. Men huvudpersonens ögon är to die for. Helt ärligt. Jag dör. 
 
Har ni några tips på serier så tas de tacksamt emot!! :D 

Saknar

Saknar detta något sjukt. Ja att ligga i skuggan och läsa vid vår sjö hemma är det bästa som finns. Inte för att jag är något fan av värme. Jag gillar sweaterwheater, men man blir så mycket gladare på sommaren. Så mycket spontanare. Jag står inför mitt sista sommarlov, utan sommarjobb eller direkta planer. Antar att det är helt okej ändå.
 
 
Har ni några planer inför sommaren? 
 
Hadé gött folks!