aldrig nöjd

Pyssel, pyssel. Detta eviga pyssel med bloggdesigner. Tröttnade på min förra och bytte till den stilmallen jag har nu. Vet inte om jag är riktigt nöjd med den här heller. Så himlans svårt. insåg precis att jag inte hade någon rolig headerbild heller så den får se ut såhär tills dess att jag slängt ihop något annat. Vill vara personlig, men ändå inte. Vill ha en bild som inte föreställer mig men som ändå gör det. Gaah huvudbryt. Men men, den är tillfällig tills dess att jag kommit på något bättre. 
 
Ska dessutom försöka strukturera upp mitt bloggande lite, tycker jag har varit alldeles för oaktiv och tråkig nu det senaste. Måste hitta tillbaka till bloggflowet igen. Har ni några tips, tankar, fina ord eller så så kommentera, gilla eller vad som helst! Det värmer verkligen och det blir lättare för mig att veta vad jag ska blogga mer om! Detta är ju trots allt inte bara mitt ställe utan vårat, jag skriver, ni skriver. 
 
 
 Kram 

Veckans favoriter, v.35

»Veckans favorit nr. 1 "Solljus"« 
Solljus alltså, ett grönt (?!) rooibbos te från FRIGGS med smak av ananas, apelsin, kokos och rosenblad. Mild smak och med en limeskiva i är det himmelskt. 
 
 »Veckans favorit nr. 2 "Full av liv"
Thomas Stenströms album "Nåt annat, nån annanstans"har gått på repeat hela veckan. Hela albumet förtjänar egentligen att vara med här som favorit, men nöjde mig med "Full av liv". Älskar drivet, texten, attityden och sedan är det något med Thomas röst som jag bara älskar. En favorit helt enkelt. 
 
»Veckans favorit nr. 3 "Polotröjor & lilla My-tofs"«
I en polotröja från Gina och en frisyr som var någon blandning mellan Meridas hår i "Brave" och en "Lilla My-tofs" gjorde jag halvhjärtade försök till att ta selfies med syrrans selfie-stick. Det gick sådär, såg mest sammanbiten och bestämd ut. Men det fick väl gå. Diggar verkligen polotröjor, sköna, enkla men framför allt snygga! 
 
 
»Veckans favorit nr. 4 "Torrschampoo"«
Okej, jag vet att jag är tre år efter alla andra. Men hur har jag kunnat leva utan torrschampoo? Alltså, visst inget går upp emot en dusch. Men en så himla bra grej, finns flera olika märken, lukter, typer och sådär. Men blev rekomenderad den här och är genomnöjd. Så bra att ha nu när skolan dragit igång med, en solklar hiss! 
 
Ha en fortsatt fin fredag!  

Berlin #2

För en månad sedan kom jag hem från Berlin, helt galet vad tiden går fort alltså. Har varit så dålig på att ta mig tid till att fixa bilderna, så det blir lite av en "ta-mig-tillbaka-nu-snälla" och en resumé i ett inlägg. Två flugor i en smäll liksom. 
Vi bodde på ett mysigt hotell som hette "Savoy - Berlin". Låg nära centrum och var jättefint. Detta lilla mysiga caféet hade vi tvärs över gatan där vi bodde. 
Resan bestod av shopping, shopping och lite mer shopping (Urban Outfitters där jag köpte min bok). Var dessutom tvungen att ta kort på lyktstolpen (till vänster) bara för att ha bildbevis på att jag faktiskt varit i Berlin. Mhm. 
Solen lyste, det var jättevarmt och någon hade kommit på den briljanta idén att göra såpbubblor, sådant gillar vi! 
Vad vore förresten en Tysklandsresa utan att besöka en bombad kyrka? Fina takmålningar hade den i alla fall! 
Vi gick in i den nybyggda delen av kyrkan och wow! Byggnaden var sexkantig och ljuset var helt magiskt. Dessutom var Jesus-statyn on point. Lätt värd ett besök faktiskt. 
Alltså, visst att många gamla byggnader förstördes under kriget. Men de som fanns kvar var verkligen breath-taking. (Jag är förövrigt en mycket entusiastisk turist).
Gatulivet, alltså wow! Dessa kort är tagna i kvarteren kring Alexanderplatz. Streetart och mysiga uteserveringar.
Sist och störst. Resterna av Berlinmuren som slingrade sig likt ett pärleband genom hela staden. Var på Checkpoint Charlie, en av utposterna där Sovjet och USA "gränsade" med varandra. Så många människoöden i en stad med så mycket historia. 
 
Vi var alltså borta i tre dagar, mamma, moster, kusinen och jag. Jag vill absolut åka till Berlin igen, någongång och se Brandenburg Tour (stavning?).