Just nu:

 
- JAG HAR TAGIT KÖRKORT IDAG *svävar på moln* 
 
- Kollar igenom bloggar i jakt på inspiration och inser att jag måste höja ribban lite. Det är pinsamt vad osynk jag är med foto, text och livet just nu. 
 
- Inser att jag inte har en enda opublicerad vinterbild som jag kan lägga ut på bloggis eller instagram (bilden ovan togs förra året, pinsamt) 
 
- "Ex's and Oh's" & "Faded" går på repeat 
 
- Fixad ny provisorisk header till bloggen och insett att jag måste  fixa en ny design snart 
 
- Sitter och stirrar på samma dokument som för två timmar sedan, skrivit något? Nope 
 
- Funderar på om jag ska ta den där sista koppen te eller inte, livet är hårt. 
 
 
See yah 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

silverland

Favoritbilden, min fina syster och hennes Ingo <3 (Ingo ser lite obekväm ut, men en sekund senare gjorde han ett jätteskutt mot mig hahah)
 
Godis är viktigt när man varit duktig!! 
 
Syrran och Ingo visar upp sina snygg-sidor <3 (notera att solen i princip hade gått ner, så jäkla synd)
Känslan när man startar kameran och inser att man inte rört den sedan London-resan i slutet på Oktober? Vad hände där? Tror till och med usb-kabeln satt kvar i den efter att jag förde av bilderna till datorn? Pinsamt. Riktigt pinsamt. Syrran drog iaf ut mig och fick mig att damma av tekniken nu i mellandagarna. Hon ville ha lite bilder på henne och Ingo. Visst sa väl jag! 
 
Solen var på väg ned, hunden ville inte sitta still (inte lätt när man är har mycket spring i benen och matte säger att man ska sitta fint i den kalla snön, han skötte sig superbra!) och händer som frös till is. Men bilder blev det i alla fall. Älskar verkligen snölandskap och kontrasterna mellan solens sista strålar och den gnistrande snön. Är verkligen bortskämd med att bo så nära naturen, räcker att man går 50 meter från gårdsplan och så står man mitt i ett silverland. Omgiven av snötäckta granar, böljande åkrar där snön ligger orörd och det enda som stör tystnaden är knarret från snön under skorna. Helt magiskt! 
 
Det är bara jag som inte fick till det med fotograferingen, dat frustration. Det gick liksom inte att göra ljuset, stämningen och den kristallklara luften riktigt rättvisa. Jag insåg ganska snabbt att jag måste fota mer och oftare samt investera i ett böttre objektiv den dagen jag har pengar. 
 
Nu ska jag återgå till Körkortspluggandet (snaart klaar, såå nervööös) och soffliggandet.
Ha dé gött och fortsätt njut av er ledighet ni som kan!!!
 
Kram <3 
 

Så kom alltså 2016

Mina mest gillade bilder på insta under 2015, såå många fina minnen och människor! <3 
2015 var på många sätt så jäkla fulländat. Jag reste till Polen, Berlin, London och Stockholm. Roadtrippade till Öland/Kivik. Jag har dansat mer än någonsin på allt från märkliga nattklubbar i London till publikhav i Ulricehamn. Känt mig känslomässigt slutkörd vissa gånger, men har också svävat på rosa moln. Jag har kommit nära människor som jag knappt pratade med för ett år sedan. Allt sånt där som låter så himla klysché men som i själva verket är helt underbart. 
 
Så kom alltså 2016. Utan någon direkt förvarning och plötligt kom livet så skrämmande nära. Jag tar studenten om ett halvår. Jag ska snart ta körkort. Skolan börjar snart. Jag måste söka sommarjobb. Gaah. Så jag sökte sommarjobb. Men nudå? Har levt i ett märkligt mellanting mellan verklighet och en värld där tid och rum inte existerat det senaste veckorna. Haft fötterna på jorden, huvudet bland molnen. Missat inlämningar som varit betygsavgörande, glömt att ansöka om ledighet. Hamnat efter med körkortsteorin, brottats med rastlöshet. Så allt det där med skola och jobb känns så långt borta. Samtidigt som jag är så redo. Så det är väl bara att tuta å köra, helt enkelt.