Bokslukerskan

"Bokslukare kallade jag mig en gång i tiden. Nu tvångsmatas jag mest med textmassor som inte är fiktion"
- Jag själv för en minut sedan.  
//Favorithyllan från pappas pojkrum med favoritböcker, två ramar utan motiv och en bild på mig .. //
// Billy Bokhylla med allt & lite till//                            //Den snea favorithyllan med sjukt bra böcker! // 
//Målarhyllan där jag har alldeles för mycket grejer på för lite plats (standard)//
Efter att ha kollat färdigt på filmen "Kingsman, The secret Service" (som förövrigt var riktigt bra) och typ crushat sönder på Eggsy så kom jag fram till en sak. Ganska random faktiskt, om jag får säga det själv. Men jag borde verkligen läsa mer. Helt ärligt, när läste jag en bok självmant senast? Typ förra sommaren? Fråga mig inte hur jag kom och tänka på det, eller varför. För jag har ingen aning!
 
Men jag tänker lyda mitt plötsliga infall och se om jag kan hitta något spännande i bokhyllan. Jag råkar ju vara en loppis-älskare som alltid dreglar över bokhyllorna. Eller ja innehållet snarare. Älskar att fynda böcker för typ 10 kr som knappr är lästa. Så har väl sisådär ett tiotal olästa böcker som står och dammar tillsammans med några tiotal andra som jag fått genom åren ... 
 
Ja och hyllorna är lite stökiga, men mitt i allt kaos kan man se att alla böcker är sorterade i bokstavsordning efter författarens efternamn. Så som det skall vara. Känner mig stolt faktiskt! Nu fattas bara stora bruna skinnfotöljer man drunknar i, fotogenlampor och en brasa som knastrar. Sen har jag mina drömmars bibliotek. 
 
Adjöss! 
 
 
 
 
 

Intet nytt

Hejsan positiva klubben, Klara igen! Hoppas ni haft en bra dag, min har faktiskt varit helt okej trots omständigheterna som egentligen är helt okej de också. Kort och gott, jag har kunnat tagga ner lite och har inte sprungit runt som en stressad igelkott hela dagen. Härligt! Det tyckte nog min omgivning också, hahah.
 
Så ät lite glass och njut av tillvaron. Och är inte tillvaron bra så sätt på en bra film eller läs en bok och fly verkligheten för en sekund. Eller gör som jag och ät bara en (flera går bra med, I wont judge) glass. För glass är gott och gör till och med en stressad igelkott ( som jag alltså, mohahha) på gott humör!! 
 
 
Favorit i repris! 
 
Adjöös :*
 
 
 
 
 
 
 

Pissigheten

Okej, låt mig hata lite på blogg.se för att jag aldrig kan ladda upp mina snygga bilder?? Bara för att de råkar bli "för stora" .... morr. Så här har ni en ful bild, njut av den. Varför har jag ens med den? Ingen vet. Bara för att typ visa hur mycket man kan få in i en och samma kalender antar jag. Mycket med andra ord. Men också för att visa hur den andra bilden i mitt repotage såg ut typ. Men den bilden blev för stor för blogg.se. Fuck it. 
 
Alltså, vilket pissväder vi haft idag! Helt otroligt, helt ärligt nudå. Hur lyckas jag tajma in första mopedturen till skolan på årets typ regnigaste dag? Buhu ... Men jag fick sovmorgon till halv ett i alla fall och det är det väl värt. Trots att jag blev jätteblöt och vattnet rann av mig. Fick dessutom det sista utlåtandet för min mobil.
 
Laddningsuttaget är kaputt och mitt sista hopp var den nya laddningsplattan som lanserats med Samsung S6. Men det funkade visst inte och min redan så pissiga dag blev med ens femtio nyanser pissigare. Men sedan köpte jag mig ett par skor så ja, +-0 med pissigheten igen. Jag är så ytlig av mig ibland alltså. 
 
På tal om mobilen så jag får köpa en ny eller leta upp något ställe som lagar telefoner billigt. Vet ni något bra ställe som lagar androidtelefoner i närheten av Borås/Tranemo/Gislaved så kan ni väl leave a comment eller så? 
 
Ha en fortsatt bra dag (kväll?) i spöregnet!! 
 
Adjöss.