MY PRECIOUS

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja riktigt. Detta inlägg riskerar nämligen att bli väldigt långt, väldigt flummigt och väldigt oklart. Lite spontant känns det som att ni kommer tycka att min referens till Smeagol i rubriken kommer vara ganska befogad när ni läst klart.
 
"Vad?" undrar ni. Jo, min och 6 andra tjejers romaner/noveller som vi skrivit i vår kurs "Skrivande" har vår lärare slitit som ett djur för att få ihop till en bok?! (Svenskan är på topp nu alltså, jag vet) Men jag kan inte fatta att jag sitter och kollar på en bok vars sidor (delvis i alla fall) pryds av mina egna ord in this very moment.
 
Ett halvår av arbete och ytterliggare några månaders väntan innan vi idag fick reda på vad vår lärare varit så hemlighetsfull om resulterade alltså i en f***kin' BOK!! Mitt och 6 andra fantastiska tjejers blod, svett och tårar mellan två pärmar. Okej, det där lät sjukt groteskt. Men ni fattar grejen.
 
Alltså jag svävar på rosa moln. För andra kanske den inte ser mycket ut för världen men han kunde verkligen inte gjort något finare. Helt ärligt, inget i världen kan slå det här. Okej, fred på jorden kanske. Men det känns lite överkurs. 
Detta är typ the goal of my life. Jag kan nu dö som en lycklig människa! Den kommer för er som är nyfikna finnas att låna på Tranemo Gymnasieskolas bibbla. I en begränsad upplaga, så läs med andakt och spill inte kaffe eller nåt i den.
 
Mitt lilla läsprojekt kunde ju inte börja bättre än såhär! Är galet taggad på att läsa igenom de 322 sidor text som vi på ett halvår lyckades knåpa ihop! 
 
Det är nästan så att jag ska köpa en liten sidenkudde till min lilla bok, jag menar varför inte liksom? 
 
Simma lugnt! 
 
 
Publicerat i Allmänt