Att fota en höna

Ni som följt bloggen ett tag eller känner mig privat vet antagligen att jag och min syster har några höns. I nuläget består vår lilla grupp av tre hönor och en tupp. Namn har de också, Rut, Prussiluskan, Majvor och Karl-Oskar.
 
Det är någonting speciellt med dessa varelser. Det är något med deras sätt att röra sig och deras sätt att bete sig i grupp som är så fascinerande. Kommer ofta på mig själv att bara stå och iaktta dem. Riktigt fridfullt! Extra roligt är när de som idag får komma ut ur hönsgården. Kunde inte låta bli att hämta kameran, hehe. Det är gånger som dessa man önskade man hade ett roligare objektiv med större brännvidd. Men men, får skriva upp det på önskelistan!
 
Hönsen blev lite stirriga när jag kom nära med kameran, så det var svårt att få till det vissa gånger. Att fota en höna kräver i övrigt inte så mycket, våra är väldigt lugna och markbundna av sig. Flyger aldrig om de absolut inte måste, haha. Det var mest kamerans klickande som gjorde dem nervösa, vilket är förståligt. Jag är själv inte så bekväm när någon slänger upp en kamera i ansiktet på mig. De får trauman för livet, höhö. Men men, fick rätt fina bilder i vilket fall som helst, det är ju det viktigaste! ← *ironi* 
 
Kram & sådär
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Publicerat i Allmänt
#1 / / Linnea:

Men så söt nya tuppen va då!

Svar: Ja men visst är han!! Hur charmig som helst :D Inte mycket för att vara med på kort dock, heheh ^^
Klara

#2 / / Josäfin Andersson :

mysiga bilder ju :D

Svar: Åh tack så mycket! :D
Klara