Veckans favoriter, v.36

Wihoo. Här kommer alltså förra veckans favoriter, hope you enjoy it! 
 
»Veckans favorit nr. 1 "Höstregn"«
Tog skydd under ett träd för att undkomma regnet medan jag väntade på en fin vän nu i helgen. Insåg ganska snart hur mycket jag gillar regn, inte grejen med att man blir blöt och att frisyren pajas. Utan mer att det blir så mycket mysigare att krypa ner under en filt och dricka te efteråt. Det är någonting med höstregn helt enkelt. Hehe. 
 
»Veckans favorit nr. 2  "Fotopromenader"«
Denna lilla bilden känner ni nog igen, men förra veckan blev det några fotopromenader. Vilket gillas, har dock inte lagt in bilderna i datorn än. Busy woman alltså. 
 
»Veckans favorit nr. 3 "Smik15 reunion"«
Sommarmusikanterna 2015 återförenades efter 2 månaders uppehåll och gjorde sitt sista framträdande. Lite vemodigt faktiskt, men är riktigt nöjd med sista uppträdandet så det blev ett bra avslut! 
 
»Veckans favorit nr. 4 "Mickis♥"«
På söndag åker Michaela till England, alltså hon anar nog inte hur saknad hon kommer vara. Helt ärligt. Dessa bilder är från vår första fotorunda, någongång i början på Januari. Vi hade precis köpt oss varsin kamera och det var första gången vi umgicks utanför skolan. I torsdags hade vi pizzadejt, så himla mysigt. Underbara vän! Glöm inte kolla in hennes blogg förresten! 
 
Kram! 
 
 
 
#1 / / ISA:

vilket mysigt inlägg det här var :)

Svar: Åh tack så jättemycket, :D
Klara

#2 / / Michaela Magnusson:

PUSS! :DDDDD älskar dig, kommer sakna dig enormt!!

Svar: Kommer sakna dig meeeed <33
Klara